Sastojci
- 30 gmaslaca
- 200 gšampinjona
- 400 gtikvica
- 200 gsvježe crvene paprike
- 2 žličiceVegete
- 1-2 žlicemaslinova ulja
- 2-3 žlicelimunova soka
- 30 gpopečenih listića badema
- Priprema
- 1.Na maslacu popecite šampinjone narezane na listiće.
- 2.Dodajte tikvice i papriku narezane na štapiće, Vegetu i nastavite pirjati 5-10 minuta.
- 3.Na kraju umiješajte maslinovo ulje, limunov sok i obilato pospite listićima badema.
- Posluživanje
- Poslužite kao toplo predjelo ili prilog.
Savjet
- Ako nemate listiće badema, bademe stavite u kipuću vodu, poklopite i ostavite stajati oko 5 minuta. Ocijedite ih, ogulite, grubo sameljite i kratko popecite bez masnoće.
- izvor:coolinarika
Nema komentara:
Objavi komentar