utorak, 16. rujna 2014.

Povrće s bademima








Sastojci

  • 30 gmaslaca
  •  200 gšampinjona
  •  400 gtikvica
  •  200 gsvježe crvene paprike
  •  2 žličiceVegete 
  •  1-2 žlicemaslinova ulja
  •  2-3 žlicelimunova soka
  •  30 gpopečenih listića badema










  • Priprema

  • 1.Na maslacu popecite šampinjone narezane na listiće.

  • 2.Dodajte tikvice i papriku narezane na štapiće, Vegetu i nastavite pirjati 5-10 minuta.
  • 3.Na kraju umiješajte maslinovo ulje, limunov sok i obilato pospite listićima badema.
  • Posluživanje
  • Poslužite kao toplo predjelo ili prilog.
  • Savjet

  • Ako nemate listiće badema, bademe stavite u kipuću vodu, poklopite i ostavite stajati oko 5 minuta. Ocijedite ih, ogulite, grubo sameljite i kratko popecite bez masnoće.
  • izvor:coolinarika

Nema komentara:

Objavi komentar