subota, 13. rujna 2014.

Sendviči s paštetom



Sastojci

(4 osobe)

12 ploški integralnog kruha iz kalupa
200 g Kokošje paštete Podravka
4 lista zelene salate
100 g svježeg krastavca narezanog na
tanke ploške
100 g gaude narezane na ploške
8 cherry rajcica



Priprema

1. Cetiri ploške kruha premažite paštetom, stavite po list zelene salate, ploške krastavca i
pokrijte ploškom kruha koju premažite paštetom, prekrijte ploškom sira i na kraju
pokrijte još jednom ploškom kruha.
2. Pripremljene sendvice probodite cackalicama na suprotnim stranama i dijagonalno
prerežite da dobijete dva trokuta.
3. Na svaki pripremljeni trokut stavite pola male rajcice nabodene na cackalicu.



Posluživanje

Poslužite uz hladni vocni napitak.

Savjet

Ako kruh želite deblje mazati paštetom, paštetu držite barem jedan sat u hladnjaku.


Izvor:Coolinarika

Nema komentara:

Objavi komentar