subota, 13. rujna 2014.

Ledena puding torta



Sastojci

1 gotova biskvitna podloga

Za kremu:

1 vrecica Pudinga cokolada Dolcela
1 vrecica Pudinga vanilin Dolcela
600 ml mlijeka


2 žlice šecera
200 g maslaca
100 g šecera
1 vrecica Vanilin šecera Dolcela
2 vrecice Šlag pjene Dolcela

Priprema

1. Pudinge skuhajte svaki posebno u po 300 ml mlijeka s jednom žlicom šecera i ohladite.
Posebno pjenasto izmiješajte maslac, šecer i vanilin šecer, pa pola umiješajte u jedan,
a pola u drugi puding.
2. Biskvit prerežite na dva dijela pa donji biskvit stavite u okrugli kalup za torte. Cokoladni
puding rasporedite preko biskvita, poklopite ga drugim dijelom biskvita te po njemu
namažite puding od vanilije.
3. Poravnajte površinu, nanesite tucenu šlag pjenu i ukrasite po želji.
4. Tortu dobro ohladite u hladnjaku.



Posluživanje

Tortu možete posipati cokoladnim mrvicama.

Savjet

Pudinzi u ovoj torti mogu se zamijeniti i drugim okusima.

Izvor:Coolinarika

Nema komentara:

Objavi komentar