ponedjeljak, 15. rujna 2014.

Parfe torta od lješnjaka



Sastojci

1 gotova biskvitna podloga

Za kremu:

1 kutija Parfe kreme Dolcela
100 g popecenih lješnjaka
600 ml mlijeka
100 ml mlijeka
1 žlica ruma



Za ukrašavanje:

1 vrecica Šlag pjene Dolcela
ribana cokolada

Priprema

1. Mlijeko stavite kuhati, a kad prokljuca, dodajte mljevene lješnjake, kratko prokuhajte i
ohladite.
2. U ohladeno mlijeko uspite prašak za parfe kremu i miješajte elektricnom mješalicom
oko 4 minute.
3. Biskvitnu podlogu stavite u okrugli kalup i poškropite s malo mješavine mlijeka i ruma.
Na podlogu izlijte pripremljenu parfe kremu.
4. Ostavite u hladnjaku oko 2 sata.



Posluživanje

Ohladenu kremu ukrasite šlagom i ribanom cokoladom.

Savjet

Lješnjake možete zamijeniti i bademima.

Izvor:Coolinarika

Nema komentara:

Objavi komentar