ponedjeljak, 15. rujna 2014.
Parfe torta od lješnjaka
Sastojci
1 gotova biskvitna podloga
Za kremu:
1 kutija Parfe kreme Dolcela
100 g popecenih lješnjaka
600 ml mlijeka
100 ml mlijeka
1 žlica ruma
Za ukrašavanje:
1 vrecica Šlag pjene Dolcela
ribana cokolada
Priprema
1. Mlijeko stavite kuhati, a kad prokljuca, dodajte mljevene lješnjake, kratko prokuhajte i
ohladite.
2. U ohladeno mlijeko uspite prašak za parfe kremu i miješajte elektricnom mješalicom
oko 4 minute.
3. Biskvitnu podlogu stavite u okrugli kalup i poškropite s malo mješavine mlijeka i ruma.
Na podlogu izlijte pripremljenu parfe kremu.
4. Ostavite u hladnjaku oko 2 sata.
Posluživanje
Ohladenu kremu ukrasite šlagom i ribanom cokoladom.
Savjet
Lješnjake možete zamijeniti i bademima.
Izvor:Coolinarika
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)

Nema komentara:
Objavi komentar